Niet gecategoriseerd
Handige tips voor als je een laadpaal wilt laten plaatsen

Handige tips voor als je een laadpaal wilt laten plaatsen

Het thema duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Hierdoor wordt elektrisch rijden ook steeds populairder. Als ondernemer wil je niet achterblijven en daarom overweeg je om een laadpaal (bijvoorbeeld van Ecotap) te laten plaatsen bij jouw bedrijf. Het plaatsen van een laadpaal lijkt misschien een complex proces, maar het hoeft niet ingewikkeld te zijn. In deze blog delen we vijf tips voor als je een laadpaal wilt laten plaatsen bij jouw bedrijf.

Vraag naar de mogelijkheden

Voordat je een laadpaal laat plaatsen wil je de mogelijkheden voor jouw bedrijf duidelijk hebben. Zo kun je bijvoorbeeld onderzoeken of je in aanmerking kunt komen voor subsidies of financiële ondersteuning. Daarnaast kun je natuurlijk ook informatie aanvragen bij verschillende aanbieders van laadpalen. Zij kunnen je informeren over de verschillende soorten laadpalen en over de installatiekosten.

Kies een goede laadpaal

Er zijn verschillende type laadpalen van verschillende merken op de markt. Een van de bekenste merken is Ecotap. Qua type is het belangrijk om te kiezen voor een laadpaal die past bij jouw bedrijf. Hierbij is het belangrijk om te kijken naar wat voor auto’s er bij jouw bedrijf rondrijden en waar deze opgeladen kunnen worden. Ook is het belangrijk om te kijken naar de reikwijdte van de laadpaal en of deze past bij het gebruik van jouw bedrijf.

Laat de laadpaal op een goede plek plaatsen

Als je een laadpaal laat plaatsen is het belangrijk om te kijken naar een goede plek. Je wilt natuurlijk niet dat de laadpaal in de weg staat of dat deze op een gevaarlijke plek staat. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de afstand tussen de laadpaal en de auto’s, zodat deze makkelijk opgeladen kunnen worden.

Sluit het aan bij jouw visie

Als ondernemer wil je natuurlijk ook dat de laadpaal past binnen jouw bedrijfsvisie. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar de mogelijkheid om deze te bedrukken met het bedrijfslogo of om te kiezen voor een duurzame laadpaal. Door deze aan te passen aan jouw wensen wordt de laadpaal onderdeel van de uitstraling van jouw bedrijf.

Beloof weinig en lever meer dan verwacht wordt

Het is belangrijk om afspraken te maken met de installateur over de installatie en de oplevering. Daarnaast is het ook belangrijk om eventuele storingen snel op te lossen. Door goede service te bieden zorg je ervoor dat jouw klanten tevreden zijn en jouw laadpaal een belangrijk onderdeel wordt van jouw duurzaamheidsstrategie.

Samenvatting 

Het laten plaatsen van een laadpaal lijkt misschien ingewikkeld, maar het hoeft niet zo te zijn. Door gebruik te maken van deze tips zorg je ervoor dat de laadpaal goed past bij jouw bedrijf en dat deze een belangrijk onderdeel wordt van jouw duurzaamheidsstrategie. Het is belangrijk om je vooraf goed te laten informeren en om duidelijke afspraken te maken met de installateur. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw laadpaal een succes wordt en dat jouw klanten tevreden zijn. Kies voor duurzaamheid en laat een laadpaal plaatsen bij jouw bedrijf.

Bron: www.orangecharging.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *